Απίστευτη έκκληση Ηρακλειώτη μέσα από τον “Ευαγγελισμό”: Κινδυνεύει η ζωή του αλλά τον διώχνουν γιατί δεν υπάρχει αγγειοχειρουργός! – Του ζήτησαν να βρει ο ίδιος!

Μια απίστευτη έκκληση έκανε μέσα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού ένας Ηρακλειώτης που νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα, όπως αναφέρει. Ενώ χρειάζεται αγγειοχειρουργό καθώς κινδυνεύει η ζωή του, τον διώχνουν όπως λέει αφού δεν υπάρχει γιατρός και του ζητούν να βρει μόνος του! Μάλιστα, όπως αναφέρουν, δεν παίρνει ο “Ευαγγελισμός” την ευθύνη να τον μεταφέρει σε άλλο νοσοκομείο λόγω ακριβώς της σοβαρότητας της κατάστασης.

Παρ’ όλα αυτά του ζητούν μέχρι αύριο να φύγει, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του αλλά τον διώχνουν γιατί δεν υπάρχει αγγειοχειρουργός! Και ο άνθρωπος ψάχνει κάποιον που εργάζεται στο νοσοκομείο και τον γνώρισε μήπως και βρει άκρη…

Πρόκειται για τον Αντώνη Φλουρή που είναι νεφροπαθής και κάνει αιμοκάθαρση, ενώ διατηρεί πάγκο με βιβλία στην έξοδο του Εσταυρωμένου, στο μετρό του Αιγάλεω.

Όπως σημειώνουν φίλοι του, στα υποστελεχωμένα νοσοκομεία μας χρειάζεσαι μέσον για να προχωρήσουν αναγκαίες ιατρικές πράξεις…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί